14.3 C
Amposta

El Montsià registra 2 positius de coronavirus des del 21 d’abril

La xifra augmenta fins a 45 i quatre municipis continuen sense registrar cap cas

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Generalitat de Catalunya a través de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) ha realitzat un mapa per municipis on es mostren els casos de coronavirus confirmats per una prova de laboratori (PCR) i, alhora s’ha pogut identificar la seua zona de residència a través de la targeta sanitària. Segons diu la informació del mateix mapa d’AQuAS, les dades s’actualitzen, com a mínim, dues vegades al dia, l’última ha estat avui mateix, 6 de maig a les 08.17 hores.

La comarca del Montsià amb un total de 67.436 habitants, registra un total de 45 positius de coronavirus per prova de laboratori i 939 casos sospitosos d’infecció. El passat 21 d’abril a les 08.16 h els positius confirmats eren 43, per tant, en dues setmanes han aparegut tan sols 2 nous casos. La comarca té una taxa de 6,55 positius per cada 10.000 habitants.

Els quatre municipis que a hores d’ara no registren cap cas de coronavirus en aquesta comarca són Sant Jaume d’Enveja, Masdenverge, Mas de Barberans i Godall, els mateixos que no en registraven cap el 21 d’abril. En canvi, els vuit municipis restants sí que registren algun cas. Segons aquest mapa les dades són les següents:

  1. Amposta: 22 positius, 1 més que el dia 21 d’abril.
  2. Alcanar: 6 positius.
  3. La Ràpita: 6 positius.
  4. Santa Bàrbara: 5 positius.
  5. Ulldecona: 2 positius.
  6. La Sénia: 2 positius, 1 més que el dia 21 d’abril.
  7. Freginals: 1 positiu.
  8. La Galera: 1 positiu.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -