14.3 C
Amposta

El Montsià ofereix la formació per convertir-se en vetllador/a escolar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Treballes amb infants? Forma’t com a persona vetlladora escolar per obtindre els recursos i les eines adients per donar suport a la inclusió dels infants amb necessitats educatives especials i millorar la qualitat de la seva educació. El model d’escola inclusiva és un dels grans objectius de l’educació a l’Agenda 2030 de la Generalitat de Catalunya. Pretén focalitzar l’atenció perquè el nivell d’aprenentatge del grup de classe s’assoleixi de forma equitativa.

Els objectius són oferir una visió i conscienciar a les persones que fan el curs de la tasca real d’una persona que és vetlladora així com potenciar la formació d’aquesta educació inclusiva.

Entre el contingut del curs hi ha la introducció a les necessitats educatives especialsdiversitat funcional psíquica i física, trastorns de conducta, funcions d’un vetllador, equip interdisciplinari, llenguatges expressius i intervenció i tractament.

Aquest curs s’adreça a totes les persones que treballen amb infants i a aquelles que vulguin adquirir coneixements sobre la temàtica com, per exemple, les famílies.

La formació té una certificació pròpia de l’entitat formadora. A més, per a totes aquelles persones que siguin docents i estiguin en actiu, la titulació els hi serà reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a través de l’ICE URV.

La formació té una durada de 40 hores de les quals es combinen 16 en format en línia (connexió sincrònica) i 24 d’aula virtual (connexió asincrònica). Es durà a terme els dissabtes 19 i 26 de febrer, i 5 i 12 març de 2022. A partir del 12 de març que és quan finalitzen les sessions en línia, disposaràs d’un mes (fins el 12 d’abril) per poder fer les activitats proposades en l’aula virtual.

El preu del curs és de 80 €, però hi ha bonificacions en cas de ser família monoparental, nombrosa o tenir una discapacitat igual o superior al 33%, en aquest cas costa 72 €, i per a les persones que fa 6 mesos o més que es troben en situació d’atur el cost del curs és de 68.

Les persones interessades ja us podeu matricular aquí.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -