14.3 C
Amposta

El Montsià, l’única comarca catalana amb risc baix de rebrot

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El portal dadescovid.cat mostra diàriament un mapa amb els canvis comarcals i municipals de la pandèmia del coronavirus. Avui, 15 de setembre, el mapa que trobem en aquesta web sobre risc de rebrot per comarques és el següent:

Com es pot comprovar, el Montsià és l’única comarca pintada amb color verd, l’única de tot Catalunya amb un risc de rebrot baix, és a dir, inferior a 30. Gairebé tots els municipis d’aquesta comarca tenen risc zero de rebrot, concretament son: Sant Jaume d’Enveja, La Sénia, Alcanar, Ulldecona, Freginals, Godall, Masdenverge, La Galera, Santa Bàrbara i Mas de Barberans, en canvi, Amposta té un risc de rebot de 6,09 i Sant Carles de la Ràpita de 21,94.

La velocitat de propagació del virus també és de 0,64 al Montsià, i també és de zero a tots els municipis excepte a Amposta que és de 0,43 i a Sant Carles de la Ràpita de 0,45.

El Montsià acumula, des de l’inici de la pandèmia, 349 casos confirmats per PCR, cap més respecte al balanç anterior, i 308 si es tenen en compte la resta de proves. En aquesta comarca han mort 25 persones. El risc de rebrot té una tendència a la baixa des del passat 17 d’agost, actualment és de 9,67. Per altra banda, la taxa de confirmats per PCR en els darrers set dies és de 4,46 per 100.000 habitants, mentre que l’Rt, és a dir, la velocitat de reproducció del virus és de 0,64. Segons aquest últim balanç no hi ha cap persona ingressada a l’hospital.

Seguiment epidemiològic Montsià:

Amposta acumula, des de l’inici de la pandèmia, 147 casos confirmats per PCR, cap més respecte al balanç anterior, i 161 si es tenen en compte la resta de proves. En aquesta ciutat han mort 10 persones. El risc de rebrot té una tendència a la baixa des del passat 27 d’agost, actualment és de 6,13. Per altra banda, la taxa de confirmats per PCR en els darrers set dies és de 4,68 per 100.000 habitants, mentre que l’Rt, és a dir, la velocitat de reproducció del virus és de 0,43. Segons aquest últim balanç no hi ha cap persona ingressada a l’hospital.

Seguiment epidemiològic Amposta:

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -