14.3 C
Amposta

El joc net de TOTS SOM UN EQUIP

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La propera temporada s’engegarà la nova campanya dedicada a la promoció del futbol i futbol sala amateur català TOTS SOM UN EQUIP amb la introducció de diverses novetats per incentivar el joc net.

La temporada 2019-2020 començarà amb una novetat molt important en el futbol amateur de Catalunya. I és que es posarà en marxa la nova campanya TOTS SOM UN EQUIP, la qual impulsarà i promocionarà el futbol i futbol sala amateur. El projecte neix com a continuació de la resta de campanyes engegades per l’FCF, en especial JOC NET i RESPECTE. Amb l’inici de la temporada, i una inversió d’1.231.786,63 euros en el primer curs i continuïtat en el temps, la iniciativa va dirigida a un total de 936 clubs de les categories de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana en futbol, i de les categories de la Divisió d’Honor Catalana, i la Primera, Segona i Tercera Catalana de la Lliga Catalana de Futbol Sala.

Entre d’altres, té com a eixos principals la millora de la gestió interna dels clubs amb equips d’aficionats en matèria de règim documental, i la promoció de l’esport en joves i del futbol base, afavorint el pas de Juvenil a Amateur. Així mateix, també vol contribuir en la millora de la salut dels esportistes que practiquen futbol en aquestes categories, així com la promoció del joc net, amb la reducció del nombre d’amonestacions per partit, i el comportament ètic a la instal·lació esportiva.

L’equip de cada grup que practiqui el joc més net, en acabar la lliga serà guardonat amb un premi fair play i una compensació econòmica de 1.000 euros i 500 euros per al segon equip de cada grup. Així doncs, hi haurà dos guanyadors per categoria. En futbol sala, però, aquesta mesura no s’aplicarà.

Aquestes ajudes econòmiques aniran vinculades a l’adhesió del Codi Ètic de l’FCF per part del club beneficiari, que s’haurà de comprometre a difondre’l entre totes les persones que formen part de l’entitat, és a dir, futbolistes, tècnics, directius, aficionats… En definitiva, la campanya TOTS SOM UN EQUIP condicionarà el lliurament de determinats ajuts econòmics a canvi de complir aquests objectius, entre d’altres. Així mateix, estableix la continuïtat d’altres campanyes iniciades en temporades anteriors per la Federació Catalana de Futbol.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -