14.3 C
Amposta

El grup PADESA presenta la seua nova marca Aldelís

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup d’alimentació PADESA, dedicat des de 1975 a la cria, especejament i venda de productes de pollastre i gall d’indi, ha presentat avui la seua nova marca comercial Aldelís, amb la qual ha començat enguany a distribuir tots els seus productes arreu d’Espanya. Amb delegacions a Madrid, Aragó, País Valencià i Andalusia, des d’on distribueix al conjunt de l’Estat, l’origen, present i futur del grup PADESA està a les Terres de l’Ebre.

La companyia ha volgut fer un acte de presentació avui al territori, que ha comptat amb la presència de la consellera d’Agricultura Teresa Jordà, el delega del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, els alcaldes dels tres municipis on PADESA té seu física, Amposta, Roquetes i Tortosa, el director general d’Administració, Carmel Mòdol, altres membres del texit institucional, econòmic i social del territori, així com una nodrida representació de proveïdors i clients de la companyia.

Un dels aspectes que fa singular a aquesta companyia alimentària és el control de tota la cadea de valor del producte, des de les granges fins a la taula, incloent la fabricació del pinso, el naixement i la cria de les aus, l’especejament, la transformació, elaboració i envasat, i finalment la distribució del consumidor final.

La marca Aldelís, que neix de la fusió dels conceptes “aldea” i “aliments deliciosos”, inclou les gammes de productes fresc, elaborat i processat, tenint sempre com a base la carn de pollastre i gall d’indi.

El director comercials de PADESA, Bertrand Pequin, ha presentat les novetats de la marca comercial Aldelís, destacant com a principals valors la qualitat dels ingredients, així com els conceptes d’innovació, família, menjar casolà i sostenibilitat. Construint, en conjunt, una aposta per la gastronomia i per una nutrició saludable. Pequin ha recordat que les carns de pollastre i gall d’indi són una excel·lent aportació de proteïna d’alt valor biològic per a la nostra dieta.

De la seua banda, el conseller delegat del grup, José Ramón Centelles, que ha estat acompanyat per la resta de l’equip directiu de PADESA, ha volgut posar en calor aquest acte “perquè marca un abans i un després en les més de quatre dècades d’història de la nostra companyia”. “Estem davant d’un dels projectes més il·lusionants i de major transcendència per a la nostra empresa”, ha afegit. Centelles ha fet notar la importància del personal en la consecució dels objectius: “vull donar les gràcies a totes les treballadores i treballadors de PADESA, perquè sense ells avui no estaríem aquí presentant aquesta nova marca”. Finalment, el màxim responsable del grup alimentari ha recordat els orígens de la marca: “som una de les empreses d’alimentació més importants de tot l’Estat. Som globals, però la nostra història –com totes les bones històries- té un començament local. I natros som de les Terres de l’Ebre.”

Grup PADESA és la primera empresa de les Terres de l’Ebre en nombre de treballadors, un total de 950. Una xifra que creix fins al 2.000 en el conjunt de l’Estat. 500 grangers subministren matèria primera a l’empresa i 45 transportistes distribueixen el projecte a tot l’Estat. La facturació anual se situa en 307 milions d’euros.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -