14.3 C
Amposta

El grup ebrenc Gebre publica la cançó “Desapareix”

És el primer avançament del disc “Riu Amunt” que es publicarà la setmana vinent

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El segell independent The Indian Runners edita Riu amunt de la banda Gebre, un disc melangiós de power pop amb guitarres enèrgiques i tonades lluminoses, cantat en accent ebrenc per Aleix Ferrús, original de Flix.

El primer avançament del disc va arriba el 26 d’abril amb Desapareix, una cançó amb una lletra impregnada de desesperança quotidiana, aquella que provoca de forma quasi imperceptible el tedi laboral i la incomprensió familiar. No obstant això, la vívida melodia pop amb què és cantada, acompanyada per l’audàcia insubornable d’unes guitarres escomeses amb ferotgia, serveix per electrificar el molt contemporani fenomen de l’immobilisme emocional, dolç i acomodatici, que ens empantana el viure cada dia.

Desapareix ve acompanyada per un lyric video realitzat per la productora flixanca Lupini & Ratini Produccions Siderals amb unes imatges aèries cedides per Free Climbing Ribera d’Ebre que detallen la bellesa natural que s’amaga a la Ribera d’Ebre.

El grup segueix l’estela de clàssics alternatius dels anys 90 com Weezer o TeenageFanclub, que van aconseguir destilar una emocionalitat a la vegada encesa i delicada gràcies a la combinació de la instrumentació feixuga i contundent del rock dur amb unes melodies cristal·lines que es nodrien del pop naïf i desacomplexat dels anys 50 i 60.

El dissabte 8 de maig es podrà gaudir de la presentació en directe de Riu amunt a la Fira de música emergent i familiar (FIM) de Vila-seca. El primer disc de Gebre ve precedit per Marçà-Falset (The Indian Runners i Bones festes, 2019). Un EP que ha portat a la banda a celebrar més de 10 concerts i que la revista Mondosonoro va destacar com a una de les millors de l’any.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -