14.3 C
Amposta

El Gran Recapte manté oberts els canals de donacions virtuals fins el 16 de desembre

Tot i que el recompte provisional apunta que el Gran Recapte ha recollit gairebé 5 milions d’euros a Catalunya, amb els que es podrà comprar uns 4 milions de quilos, aquests són insuficients per fer front a l’augment del 40% de la demanda

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

“Molt, però no suficient”, aquesta ha estat la valoració que n’ha fet el portaveu del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray. I és que el Gran Recapte ha recollit, a l’espera del recompte final, uns 5 milions d’euros a Catalunya, amb els que es preveu poder comprar uns 4 milions de quilos.

El portaveu l’ha definit com una “xifra elevada”, que demostra la solidaritat del territori per ajudar aquelles famílies més necessitades. Ologaray ha explicat que “tot i ser, en total, una xifra semblant a la de darreres edicions, l’augment d’un 40% de la demanda fa que encara sigui necessari recollir més donatius”.

A més, en aquesta edició ha augmentat la participació als petits comerços, com els mercats o les cooperatives i també a les botigues de barri, gràcies sobretot, a la participació i implicació del personal de caixa, que no ha deixat, en cap moment, d’explicar com es podia participar en la campanya de recollida.

El portaveu ha volgut agrair a tots aquells que hi ha participat, dintre de les seues possibilitats, i en especial als voluntaris, “han estat un any més, l’engranatge principal de la recollida, impulsant les donacions aquest darrer cap de setmana”, ha dit, afegint que “s’ha tornat a demostrar que som un territori molt solidari”.

La irrupció de la COVID-19 ha representat un 40% d’augment de la demanda d’aliments. Per això, des del Banc dels Aliments, es manté la crida a la participació. “Els canals online encara estan oberts per tots aquells que hi vulguin participar i encara no ho hagin fet”, ha manifestat el portaveu, que ha destacat l’augment de participació a través de la web pròpia dels Bancs dels Aliments. D’aquesta manera, fins el 16 de desembre es podrà col·laborar a través de la web www.granrecapteonline.com, o amb el CODI BIZUM 33596.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -