14.3 C
Amposta

El Govern formalitza la redacció del projecte de la variant de l’N-420 a Gandesa

L'objectiu principal d'aquest projecte és captar el trànsit de llarga distància i evitar que aquest passi pel nucli urbà de Gandesa

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha donat un pas important per millorar la mobilitat a la regió amb la formalització d’un contracte de serveis per la redacció del projecte de traçat i construcció de la variant de Gandesa a la carretera N-420. El contracte, amb un cost de 821.563,74 euros (IVA inclòs), busca abordar els reptes de trànsit i millorar la connexió entre Còrdova i Tarragona, passant per Conca.

El pressupost estimat per a la construcció de les obres serà de 24,1 milions d’euros, IVA inclòs. Aquestes obres abastaran un total de 6,6 quilòmetres entre els punts quilomètrics 797,4 i 804,0 de la N-420.

L’objectiu principal d’aquest projecte és captar el trànsit de llarga distància i evitar que aquest passi pel nucli urbà de Gandesa. Aquesta iniciativa no només millorarà la mobilitat, sinó que també contribuirà a augmentar la seguretat i l’eficiència del transport a la regió.

L’anunci oficial corresponent a aquest contracte serà publicat al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), marcat com a pas essencial en el camí cap a la millora de les infraestructures de transport a la zona. Els detalls addicionals del projecte es proporcionaran a mesura que es desenvolupi.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -