14.3 C
Amposta

El Govern diu que els ajuntaments ebrencs no han demanat més accions pels aiguats de 2018

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre ha comunicat que el passat dijous 18 de juny, a petició de diversos ajuntaments afectats pels aiguats de l’octubre de 2018, es va dur a terme una reunió amb la Delegació del Govern i la Direcció General de la Presidència.

En aquesta reunió es va concretar amb els ajuntaments la presentació de les sol·licituds per rebre aquests ajuts i des del Departament de la Presidència es va agafar el compromís que un cop analitzades tècnicament aquestes sol·licituds convocarà una propera reunió ‘in situ’ a les Terres de l’Ebre. La reunió va tenir un to cordial i, en cap moment, els ajuntaments van demanar més accions per part del Govern.

El Govern comunica que la major part dels ajuntament afectats han presentat aquestes sol·licituds de les subvencions pels aiguats d’octubre de 2018 dins els terminis establerts, tenint en compte que es podien fer des del passat 4 de març, sense afectació per la Covid19. Malgrat això, el Govern informa que l’Ajuntament d’Alcanar ha presentat incorrectament les sol·licituds, per la qual cosa en breu se li farà un requeriment tècnic.

Finalment, el Govern a les Terres de l’Ebre explica també que el contacte i reunions amb el subdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona són periòdiques, per aquest i per qualsevol tema que afecta a les comarques ebrenques; amb tot, el delegat del Govern està convençut que si l’alcalde d’Alcanar vol reunió amb el subdelegat del Govern segur que l’atendrà sense cap inconvenient.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -