14.3 C
Amposta

El govern de Roquetes i Movem signen un acord per impulsar pressupostos participatius l’any 2022

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’equip de govern d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Roquetes i el grup municipal de Movem Roquetes han signat un document de compromís per tal d’incorporar als pressupostos municipals del 2022, un cop feta la liquidació del 2021, una partida de pressupostos participatius.

Arran d’aquest acord, el primer grup de l’oposició votarà a favor dels pressupostos municipals 2022, ja que aquesta era una de les seues principals propostes durant la campanya electoral. Així doncs, Movem fa realitat una de les seues principals reivindicacions, la de fer de Roquetes un poble més participatiu i involucrar la ciutadania en el dia a dia del municipi.

Els dos partits es comprometen a començar a elaborar un reglament per a dur a terme els pressupostos participatius l’any 2022, un cop creades les partides pressupostàries necessàries. Aquesta partida pressupostaria, no es veurà reflectida al pressupost inicial del 2022 que es preveu aprovar aquest mes de novembre, donat que el departament d’intervenció ja tenia els informes preparats al moment de presentar la proposta.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -