14.3 C
Amposta

El Govern anuncia les primeres línies de subvenció del Fons de Transició Nuclear

Aquest dilluns unes 150 persones del teixit socioeconòmic de la Ribera d’Ebre han assistit a la xerrada informativa que s’ha dut a terme al Casal de Móra la Nova

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dilluns, 16 d’abril, prop de 150 membres del teixit socioeconòmic de la Ribera d’Ebre va assistir a una xerrada informativa sobre les línies de subvenció del Fons de Transició Nuclear. Organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en col·laboració amb el Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Móra la Nova, l’esdeveniment va destacar la importància de preparar projectes per a les pròximes convocatòries de subvencions, amb l’objectiu de satisfer les necessitats locals i fomentar la competitivitat.

Albert Salvadó, delegat del Govern, va subratllar l’oportunitat única que representen els fons del 2024 per al territori, instigant les empreses, autònoms i cooperatives a presentar projectes ambiciosos i viables. Les convocatòries, adaptades al Fons de Transició Nuclear, es publicaran entre abril i maig, amb un focus en la captació d’activitat econòmica exterior i el suport a projectes existents.

Albert Salvadó, delegat del Govern

Francesc Barbero, president del Consell Comarcal, va enfatitzar la importància de convertir les idees en projectes tangibles, animant la col·lectivitat a fer ús dels serveis i recursos disponibles a la comarca.

Francesc Barbero, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Finalment, l’alcalde de Móra la Nova, Carlos Trinchan, va donar la benvinguda als assistents, mentre que els representants d’ACCIÓ i Acció Climàtica van oferir detalls sobre les properes convocatòries de subvencions.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -