14.3 C
Amposta

El Govern ajuda a crear a l’Ebre 21 empreses i entitats d’economia social entre 2017 i 2021

El Departament d'Empresa i Treball reforça la inversió en els programes de foment de l’economia social per a Ateneus Cooperatius i Projectes Singulars

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de 21 entitats d’economia social s’han creat al Camp de Tarragona des del 2017. L’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, ha acompanyat la constitució de 18 d’aquests projectes econòmics i 3 més s’han creat gràcies als Projectes Singulars. Tant els Ateneus Cooperatius com els Projectes Singulars son part del Programa d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya.

Tot plegat, ha generat 180 nous llocs de treball, 169 dels quals a través dels projectes acompanyats per l’Ateneu Cooperatiu i 11 dels Projectes Singulars. Per fer-ho possible, el Departament d’Empresa i Treball ha invertit un total d’1.875.602 euros (1.611.830 euros a través de l’Ateneu Cooperatiu i 263.772 euros dels Projectes Singulars). A més, en els cinc anys de vida de l’Ateneu, més de 4.300 persones han participat en les activitats que ha organitzat.

Aquestes dades es van donar a conèixer el dimecres dia 29 de juny a Amposta en la presentació del balanç dels cinc primers anys del Programa d’Economia Social del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat a l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre. A la roda de premsa hi van participar Josep Vidal, director general d’Economia Social i Soldiària, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat; Carlos Lamote de l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre i Marisa Bordera del projecte singular EbrePirineu.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -