14.3 C
Amposta

‘El Gordo’ de la loteria de Navidad, s’ha deixat caure entre Salou i el Centre Aragonès ‘El Cachirulo’ de Reus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un any més es celebra la tradicional Lotería de Nadal, i aquest any no ha passat desapercebut per a les poblacions del tarragonés (Reus i Salou) on s’han repartit 328 milions d’euros amb el número : 26590 on s’han venut 90 sèries a l’administració número 1. També premia Alcoi, Súria (Barcelona), Sevilla i Madrid.

Foto : La Vanguardia

En total, a Salou han caigut 328 milions d’euros. D’aquesta manera, com ja va passar l’any passat amb un grapat de dècims, Tarragona torna a veure agraciada amb ‘El Gordo’. En aquesta ocasió, però, la pluja de milions toca de ple a la província.

‘El Cachirulo’ és responsable de 80 de les 82 sèries premiades -uns 320 milions d’euros- que han sortit de l’Administració número 1 de Salou, Donya Pilar.

Foto : La Vanguardia

Podem dir que Catalunya ha viscut un autèntic mannà de milions, amb bitllets del primer premi venuts també a Barcelona capital i a Súria (Barcelona); del segon premi 1.250.000 euros a la sèrie- a Montgat (Barcelona) i Sort (Lleida); de el tercer premi -de 500.000 euros la sèrie- a Barcelona capital, Torelló, Arenys de Mar i Esparreguera (totes a Barcelona), Mollerussa i Sort (Lleida) i Ripoll (Girona); de la cambra premi -200.000 euros a la sèrie- a Barcelona; i dels cinquens -de 60.000 euros a la sèrie-.

Font : La Vanguardia

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -