14.3 C
Amposta

El Fòrum Demòcrata impulsarà un cicle de converses per reflexionar sobre les inquietuds del jovent a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Fòrum Demòcrata, entitat que agrupa el jovent catalanista de centre, ha celebrat el primer ple nacional a les Terres de l’Ebre. Des de Tortosa, el jovent ha posat fil a l’agulla per definir les principals línies d’actuació sobre els temes d’interès general.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, que ha donat la benvinguda al Ple Nacional, encoratjant els joves a treballar per Catalunya. “El moment és molt complex, però per això ara més que mai cal seguir defensant els nostres ideals de país”, ha dit, reivindicant que “Catalunya necessita una veu ferma, decidida i valenta, que defensi els interessos de la seua gent, i en especial, del sector productiu”.

El president del Fòrum Demòcrata, Martí Compte, ha refermat l’aposta del Fòrum Demòcrata pels territoris i la política local. “Tot i ser una entitat de recent creació, som de les poques organitzacions juvenils amb implantació territorial a tot Catalunya”, ha dit Compte, que ha reivindicat el Fòrum Demòcrata “com un think-tank per retornar a Catalunya el progrés i la centralitat política que s’ha perdut els darrers anys”.

Per altra banda, el tortosí i membre de la direcció nacional Òscar Ologaray ha posicionat el Fòrum Demòcrata com un mur per plantar cara al populisme i a l’autoritarisme que creix a Catalunya. “La mediocritat s’està apoderant de la nostra societat, i si volem ser un país de primera divisió hem de posar fil a l’agulla per tornar a ser capdavanters, competitius, generadors de talent… i en aquestes accions els joves hi tenim molt a dir”. Ologaray ha lamentat que “com a societat s’ha normalitzat un discurs que ens empobreix, que empetiteix els nostres pobles i ciutats, i amb el que s’emprenen accions que reverteixen la feina ben feta dels darrers”. En aquest sentit, des del Fòrum Demòcrata s’ha defensat la col·laboració públic-privada. I és que per als joves demòcrates, sota el concepte de “remunicipalització” s’està revertint la feina feta conjuntament entre administracions i entitats privades.

Edwards-Westlake, president del Fòrum Demòcrata a la Vegueria de les Terres de l’Ebre, ha agraït l’assistència de tots els assistents al ple Nacional i ha explicat que “la primera acció a les Terres de l’Ebre serà un cicle de converses amb joves per fer una diagnosi de la situació econòmica i social al territori”. En aquesta línia, ha refermat que “la nostra voluntat és fer del Fòrum Demòcrata una entitat juvenil de trobada, proactiva, que analitzi i treballi per resoldre els principals problemes dels joves”.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -