14.3 C
Amposta

El flixanco Charly Vamosh estrena el videoclip de “Tus Lunares”, el seu primer single

El jove artista de Flix ja treballa en la pròxima cançó, "Conectados"

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

El jove flixanco Carles Salinas Quiroga, conegut amb el nom artístic de Charly Vamosh, ha fet públic aquest dimecres 5 d’octubre el seu primer videoclip, “Tus Lunares”. Aquesta cançó va veure la llum fa gairebé dos mesos, el 12 d’agost, i ara l’acompanya un videoclip realitzat per la productora audiovisual, també de Flix (Ribera d’Ebre), Lupini & Ratini Produccions Siderals.

Salinas és un jove de 25 anys de cul inquiet, molt conegut a Flix i més enllà, sobretot des de l’agost del 2020 quan va obrir juntament amb un altre soci La Flixeria, una pizzeria-trattoria, al bell mig del poble, a l’avinguda Catalunya número 1. Ser un jove emprenedor a un poble petit no li semblava suficient i aquest 2022, després de dos anys d’iniciar el projecte de restauració, s’ha llançat al buit amb la música.

Segons ha explicat el mateix Carles Salinas a Imagina Ràdio, qui el va impulsar a entrar al món de la música va ser Andreu Peral, músic flixanco que actualment fa un duet amb Elena García a Lenand. “Sempre m’ha agradat molt interpretar i tot el que és el món de l’espectacle i Andreu va confiar en mi i em va dir que tenia actitud d’artista”, declara Salinas.

Amb aquest projecte musical no té cap objectiu concret, “tot va començar amb una sola cançó i volia veure cap a on anava tot això”, diu, i gràcies a les bones respostes que ha anat rebent amb aquest single, assegura que vol continuar fent música, “estic en moltes ganes i molta il·lusió que això vagi creixent a poc a poc”.

Andreu Peral, com ja s’ha dit anteriorment, ha estat el gran impulsor del projecte, segons ha afirmat Salinas, “ell ha estat el que m’ha ajudat en tot i li estic infinitament agraït, perquè sense ell no hagués estat possible. També vull agrair la feina a Lydia Beltri, de la productora Lupini & Ratini Produccions Siderals, perquè no només ha fet el vídeo sinó que m’ha ajudat i donat molt suport en tot”. A banda, el flixanco també ha volgut mencionar a Josep Maria Bossa, de l’estudi de gravació de Lleida Bossa Records, que ha estat qui ha aconseguit que la cançó soni com sona.

Charly Vamosh al videoclip “Tus Lunares”

La idea del videoclip de “Tus Lunares” va sorgir parlant amb la Lydia, afirma Salinas, “sempre he tingut clar que volia transmetre alegria, frescura… i és una cançó que pot escoltar qualsevol persona de qualsevol edat i el que volia transmetre amb el vídeo és això, volia que sortís al videoclip tot el poble de Flix, comerciants, gent gran, gent jove, tota mena de públic, i que sortissin gaudint i ballant”. A més, fa una menció especial als seus amics, “sobretot volia que sortissin els meus amics que han estat donant-me suport sempre, des del minut 1, en tot allò que m’ha fet falta i això és una sort”.

Charly Vamosh ha avançat que sí que publicarà més cançons i ens ha donat el nom de la pròxima: “Conectados”. Aquesta serà una bachata que ja té forma de cançó, però que encara ha de produir-se. El jove flixanco acaba la conversa amb Imagina Ràdio afirmant que continuarà amb aquest projecte musical, però que no té expectatives i que vol xalar i viure el moment: “Soc molt de viure el dia a dia i no penso en el que passarà demà. Sembla molt filosòfic, però ara com ara la meua vida és així i només busco ser feliç i està envoltat de gent que m’aporta coses bones. El futur serà el que hagi de ser, estic preparat per fer concerts, per ser artista, però no estic pendent de tot això. Estic pendent de viure el present, de gaudir de la cançó que he fet i de continuar fent coses i no parar, perquè no es pot parar mai”.

Podeu veure el videoclip de “Tus Lunares” aquí:

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -