14.3 C
Amposta

El director general de tràfic compareixerà al Congrés a petició de Ferran Bel

El Partit Demòcrata reclamarà al govern espanyol celeritat en l'obtenció dels permisos de conduir, especialment a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El diputat al Congrés del Partit Demòcrata, Ferran Bel, va sol·licitar el 31 d’agost la compareixença del director general de tràfic a la Comissió de Seguretat viària del Congrés perquè pogués explicar els motius de les demores a l’hora d’obtenir les llicencies o permisos de conduir i quines són les mesures que pensa implementar el govern de l’Estat a curt, mitjà i llarg termini.

“Esperem que a diferència de la compareixença que va tenir lloc a petició pròpia el mes de juny, aquesta vegada el director general aporti solucions reals i que aquestes es materialitzin”, ha manifestat el diputat. “No ens valen les promeses ni les bones paraules”, ha denunciat Bel, que ha defensat que “calen més fets i més concreció”. S’està enfonsant les autoescoles, un sector econòmic que generà un bon nombre de llocs de treball al nostre territori”, ha dit el diputat, afegint que “aquesta situació afecta de forma molt greu a totes aquelles persones que volen obtenir les diferents llicències de conducció”.

“La situació s’agreuja en la gent més jove, ja que se’ls està fixant un termini de molts mesos per poder-se examinar, i això suposa una incertesa inacceptable, els crea un prejudici per incorporar-se al món laboral”, ha criticat el diputat demòcrata. “No és moment d’excuses, el govern espanyol ha de donar solucions”, ha dit Bel, que ha explicat que “és un problema que la Covid ha agreujat, però que ja es produïa anteriorment”. “Els grups polítics i el sector de les autoescoles hem estat molt col·laboratius, però ara ja no hi ha més espera possible, fan falta solucions”, ha sentenciat el diputat.

Ferran Bel, malgrat no ser membre de la comissió de seguretat viària, com a peticionari de la compareixença, assistirà a la comissió el dijous 24 de setembre a les 10 h als efectes d’interpel·lar el director general per demanar explicacions i solucions.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -