14.3 C
Amposta

El director de l’IDECE, Xavier Pallarès, visita la UTE Navegabilitat de l’Ebre a Móra la Nova

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimarts dia 25 d’agost el nou director de l’Institut de Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), Xavier Pallarès, visità les instal·lacions de la UTE Navegabilitat de l’Ebre a Móra la Nova. Aquesta UTE, formada per la unió temporal de les empreses Sorigué, Aquambiente i Servidel, és l’empresa encarregada de la neteja i manteniment de la via de navegabilitat del riu Ebre.

Durant la visita a les instal·lacions, el director de l’IDECE, s’ha reunit amb els treballadors agraint “la importància de la tasca que realitzen amb la neteja i recollida dels micròfits, la qual cosa, permet que les empreses d’oci del nostre territori que ofereixen activitats de lleure al riu Ebre puguin dur a terme la seva tasca amb tota la normalitat amb la consegüent riquesa que generen”.

D’altra banda, Xavier Pallarès, apuntava als responsables “la importància dels Ajuntaments riberencs de tenir les aigües del riu lliures d’algues per tal de donar una bona imatge de cara al turisme” i recordava que “l’IDECE fa una aposta decidida per la navegabilitat de l’Ebre, essent un punt cabdal per al desenvolupament de les nostres terres”.

Cal recordar que la UTE Navegabilitat de l’Ebre adquiria l’any 2016 una embarcació navegable adaptada especialitzada en la retirada d’algues. Concretament, les característiques d’aquesta embarcació, de fabricació alemanya, son: 10 metres d’eslora per 3 metres de mànega, un pes d’11.500 quilos amb una càrrega útil de 13 metres cúbics (6,5 tones) i unes mesures de tall de 2,5 metres de llarg i 1,80 metres d’alçada.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -