14.3 C
Amposta

El descobriment d’un niu de metralladores de l’any 1938 crea expectació a l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant la realització de les obres de construcció de la Marina Seca a l’embarcador de l’Aldea s’ha trobat un dels nius de metralladora de la línia de defensa del Front de l’Ebre del bàndol Republicà de la Guerra Civil.

El front republicà que va contenir el bàndol dels revoltats va construir a l’abril de 1938 la línia defensiva dels atacs del front franquista, que es preveu que estava formada per aproximadament 50 nius de metralladora.

Irene Negre, regidora d’Acció Cultural, ha assegurat que “Aquest govern també tenim el compromís de preservar la nostra història i és per això mateix que ens enorgulleix haver pogut trobar aquest niu de metralladores, que conservarem, documentarem i preservarem per tal que pugui ser visitable.

A hores d’ara fem una crida a respectar l’espai i no accedir-hi per tal que els arqueòlegs puguin fer el seu treball. A més, des de l’Ajuntament, continuarem amb la recerca per tal de preservar tots aquells nius de metralladora que a hores d’ara encara es troben en peu al nostre terme municipal. Demanem també que qualsevol persona que dintre els seus terrenys detecti alguna construcció es posi en contacte amb l’Ajuntament per tal de fer una visita i començar a treballar per preservar i arreglar l’espai.”

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -