14.3 C
Amposta

El deltebrenc Quim de la Cruz, reconegut com un dels 30 joves influents d’Europa segons la revista Forbes

Aquest reconeixement arriba per la seva contribució en el camp de la tecnologia financera i la seva destacada tasca com a CEO de Flanks

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La revista Forbes, coneguda per destacar els líders empresarials i innovadors més destacats del món, ha reconegut al jove deltebrenc Quim de la Cruz com un dels 30 joves influents d’Europa. Aquest reconeixement arriba per la seva contribució en el camp de la tecnologia financera i la seva destacada tasca com a CEO de Flanks.

Amb només 23 anys, el jove deltebrenc va crear Flanks, una empresa que ofereix un software innovador dissenyat per automatitzar fins al 80% del treball manual que realitzen els gestors de patrimonis. Aquesta plataforma treballa directament amb empreses d’assessorament financer, utilitzant un model de pagament per ús de SaaS (Software as a Service).

Des de la seva fundació el 2018, l’enginyer informàtic Quim de la Cruz ha liderat Flanks amb èxit, on actualment hi treballen unes 40 persones, establint col·laboracions estratègiques amb empreses com BRITech, OpenFinance, Additiv i Njorda, entre d’altres. A més, l’empresa ha aconseguit captar un finançament de 10 milions de dòlars, demostrant la confiança del sector en el seu potencial i la seva visió innovadora.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -