14.3 C
Amposta

Arturo Gaya omple el Harlem Jazz Club amb un concert dedicat a la poesia

El músic tortosí presenta un recital emotiu i participatiu dedicat a la poesia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El músic tortosí Arturo Gaya va captivar l’audiència del Harlem Jazz Club, la icònica sala de concerts de Barcelona, amb un recital plenament dedicat a la poesia. Acompanyat pels arranjaments de Sergi Trenzano i els cors d’Anna Arques i Maria Elena Maureso, Gaya va desfilar versos de diversos poetes, incloent-hi Gerard Vergés, Zoraida Burgos, Enric Casasses, Abu Bakr Al-turtuxí, Carles Renau, Manuel Dolz, Salvador Espriu i l’estrena d’un poema de Martí Poy.

El concert va iniciar-se amb un homenatge als centenaris de Joan Salvat-Papasseit i Vicent Andrés Estellés, i va culminar amb una emotiva versió coral de ‘Grandola vila morena’, dedicada al Festival Barnasants en commemoració dels 50 anys de la revolta dels clavells.

La presència de figures rellevants com Pere Camps, director del festival, i poetes que van ser musicats per Gaya, així com la cantautora Lia Sampai, va enriquir encara més l’ambient de calidesa i complicitat que va regnar durant el concert.

Carme Beltran Boix, periodista maresmenca, va destacar la harmonia entre la poesia, la música i la veu de Gaya, qualificant l’esdeveniment com “emotiu i participatiu”, amb una sala plena d’un públic entregat.

La destacada presència d’Arturo Gaya a Barnasants consolida encara més la seva posició com una de les veus més rellevants de la poesia musicada a Catalunya.

Redacció. Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -