14.3 C
Amposta

El delegat del Govern, Albert Salvadó, renuncia a l’acta de regidor de la Ràpita i el substituirà Sílvia Zaragoza

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El regidor d’Esquerra Republicana de la Ràpita Albert Salvadó i Fernàndez ha presentat la renúncia a l’acta de regidor, que es farà efectiva al ple de l’Ajuntament de la Ràpita previst per a aquest divendres, 26 de gener.

“Després de dotze anys de regidor a l’Ajuntament, assumint responsabilitats diverses, faig este pas mantenint lo meu compromís amb la Ràpita i la seua gent. Igual que he fet fins ara, ajudaré en tot el que pugue des de la Delegació del Govern de la Generalitat de les Terres de l’Ebre, i no vull que projectes que estem treballant de fa temps des del Govern de la Generalitat per donar més oportunitats a la gent de la Ràpita puguen quedar condicionats, afectats o malinterpretats per la relació que tinguen durant la legislatura el govern municipal i el grup de l’oposició del consistori del qual he format part”, ha assegurat Salvadó.

Salvadó ha sigut regidor a la Ràpita durant els tres mandats anteriors: del 2011 al 2015, a l’oposició i en els dos darrers mandats, 2015-2019 i 2019-2023, al govern municipal, ocupant diverses regidories i la tinença d’alcaldia. Albert Salvadó, a més de delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, és president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Es preveu que la persona que el substitueixi com a regidora del grup municipal d’Esquerra Republicana sigui Sílvia Zaragoza Valldepérez, que ocupava el lloc número 10 de la candidatura de les eleccions municipals. Zaragoza havia estat regidora d’Administració Digital i Transparència del govern municipal rapitenc durant el darrer període de l’anterior legislatura.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -