14.3 C
Amposta

El delegat del Govern es mostra preocupat pels nous parcs eòlics i reclama a Empresa una reunió urgent

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

ACN.- El Consell Regulador de la DO Terra Alta prepara un contenciós administratiu després de l’aprovació definitiva, per part d’Urbanisme, dels plans especials dels tres nous parcs eòlics projectats al nord de la comarca. El delegat del Govern a l’Ebre, Xavier Pallarés, ha assegurat que el tràmit estava en marxa i no es podia aturar, malgrat les negociacions que ha iniciat el Departament d’Empresa amb Naturgy (Gas Natural) per intentar aturar els projectes i reubicar-los fora de la Terra Alta.

Segons Pallarés, hi ha hagut “converses telefòniques” recents sobre la situació d’aquestes negociacions amb representants econòmics i polítics de la comarca però reclama una reunió urgent, sigui al al territori o a Barcelona, amb tots els agents socials que s’han mostrat contraris a la massificació eòlica i que ja es van reunir amb la consellera Àngels Chacón i el president de la Generalitat, Quim Torra, al gener, a Gandesa.

“La DO del vi vol presentar un contenciós administratiu i estem molt preocupats perquè no estem en contra de l’energia eòlica però rebutgem la massificació. La Terra Alta ha assumit la quota i ha estat més que solidària. Esperem que es puguin aturar perquè no se si caben tants molinets a la comarca”, ha lamentat. “Volem parlar, discutir-ho i tenir una tranquil·litat que a hores d’ara, no tenim”, ha afegit Pallarés.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -