14.3 C
Amposta

El darrer ple del mandat a Amposta acomiada els deu càrrecs electes que no seguiran

El ple de constitució del nou consistori serà el dissabte 17 de juny a les 12 del migdia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimecres 14 de juny a les nou del matí, al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta, ha tingut lloc el darrer ple del mandat 2019 – 2023. Un ple extraordinari per aprovar l’acta de l’últim ple i que ha servit, també, per acomiadar els deu regidors i regidores que no repetiran el proper mandat. Tots ells han tingut l’oportunitat de dedicar unes paraules i han coincidit en agrair la tasca dels tècnics i tècniques de l’Ajuntament, i també dels membres del consistori. També han encoratjat a les persones que dissabte agafaran l’acta de regidor i regidora i al futur nou equip de govern a continuar treballant per Amposta i la seva ciutadania.

Els càrrecs electes que no repetiran en el proper mandat són Manel Masià, d’Independentistes per Amposta, Àngels Calleja, del PSC, Fèlix Aliau, de Som Amposta i Núria Pla, Agustí Tirado, Pep Simó, Pau Cid, Carla Bonfill, Susanna Sancho i Ramon Bel, d’ERC-EA.

El ple de constitució del nou consistori per al mandat 2023-2027 serà el pròxim dissabte 17 de juny a les 12 del migdia.

Recupereu tota la sessió aquí:

Ple Municipal Extraordinari de Tancament de l’Ajuntament d’Amposta del 14 de juny de 2023

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -