14.3 C
Amposta

El COPATE posposa l’inici del tractament contra la mosca negre al tram baix del riu l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, va autoritzar al COPATE a iniciar aquesta setmana el programa del 2020 de control de la mosca negra al tram baix de l’Ebre.

La delegació del govern ha fet contactes amb els responsables de Mequinensa, qui havien garantit que avui, dilluns, 27 de gener, els cabals serien els adequats per a poder realitzar els mostrejos pretractament a les 7 zones preestablertes, des d’Ascó fins a Amposta. Aquests mostrejos havien de marcar la necessitat, o no, de realitzar un tractament l’endemà, dia 28, sempre que es mantinguessin les condicions del cabal adequades.

Per tant, segons el previst, el tractament s’havia de realitzar el dia 28 de gener a partir de les 8.30 h, iniciant-se a la zona de Vinallop per tal d’acabar a la zona d’Ascó. Això era el que estava previst, malgrat això, per les darreres informacions de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), no es poden garantir els cabals adequats i, per tant, tot aquest operatiu queda posposat, segons ens diu la CHE, uns deu dies aproximadament. De totes maneres, el COPATE resta a l’espera de noves informacions durant aquesta setmana que podrien fer variar aquesta previsió.

Des del COPATE asseguren que els cabals del riu han de ser els adequats i presentar les condicions òptimes perquè els treballs siguin exitosos.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -