14.3 C
Amposta

El Consorci d’Aigües de Tarragona celebra la IV Jornada Tècnica de Consorciats

Una desena de consorciats van assistir presencialment a l'aula de l'aigua a l'ETAP de l'Ampolla mentre que més d'una quinzena es van connectar a les jornades telemàticament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El director-gerent del CAT, el senyor Josep Xavier Pujol, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als assistents refermant la voluntat de continuar millorant en la comunicació i transparència vers els consorciats amb aquest tipus de jornades que en pròximes ocasions es preveuen celebrar de manera presencial.

El programa de la jornada comptava amb tres ponències. La primera sobre el sistema d’auscultació de la conducció principal a càrrec de l’enginyer Joan Cornellà, responsable d’aquest projecte de monitoratge en continu de més de 85 quilòmetres de canonada.

La segona ponència va versar sobre la nova directiva d’aigües de consum i la seva adaptació al CAT a càrrec del cap del departament de qualitat de les aigües, el senyor Agustí Colom i la directora tècnica de laboratori, la senyora Josepa Fàbregas.

Finalment, va cloure la Jornada el director-gerent del CAT el senyor Josep-Xavier Pujol fent una ponència sobre les inversions previstes fins a l’any 2023.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -