14.3 C
Amposta

El Consorci BEMO aprova una vintena de projectes que rebran una injecció de 580.000 euros

Es tracta d’ajuts directes a empreses per invertir en el desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La junta executiva del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià va aprovar, el passat 17 de juliol, l’atorgament de 583.261,32 euros en subvencions a 21 projectes d’inversió d’empreses de les dues comarques, més un projecte públic, corresponents a la convocatòria d’ajuts 2019. Es tracta d’ajuts directes a la inversió destinats al desenvolupament de les zones rurals i que són finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, i els fons europeus FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural).

D’altra banda, durant la junta executiva es va informar de la reassignació de fons que s’ha rebut per part del DARP per a les empreses que van fer sol·licitud en la convocatòria 2018, i que es van quedar sense subvenció per manca de pressupost. Aquest augment de fons sumat a la dotació existent d’aquell exercici, representen 830.522,47 € per a altres 25 empreses del territori. En total, sumant les dues convocatòries impliquen una injecció d’1.413.783,79 € de fons a les comarques del Baix Ebre i del Montsià en un moment especialment difícil per al teixit productiu ebrenc.

A final d’any hi haurà una nova convocatòria per presentar sol·licituds d’ajut. Les empreses que facin transformació i/o comercialització de productes agroalimentaris, o PIMES d’altres sectors de qualsevol població del Baix Ebre i Montsià poden sol·licitar aquests ajuts per als seus projectes d’inversió. En aquest sentit, les empreses interessades poden posar-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic leader@leader.cat.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -