14.3 C
Amposta

El Consell de Riumar atén a més de 500 persones durant la Setmana Santa, més que l’any 2019

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell de Riumar de Deltebre ha atès al punt d’informació turística a 534 persones aquesta Setmana Santa. Totes elles procedien de la resta de Catalunya, la meitat de les quals eren de Barcelona. Unes xifres molt similars a les de l’any 2019, l’any prepandèmia, quan es van atendre a 501 persones. És evident, però, que la procedència dels visitants era diferent, tenint en compte què no existien les restriccions derivades de la pandèmia.

El tinent d’alcalde Carlos Serra ha destacat que “les dades reflecteixen la rellevància del sector turístic dins de l’economia de Deltebre, i és per això que seguirem reivindicant el sector i treballarem per tal que cada vegada sigui més sostenible, de qualitat i ecoturístic”. Serra ha afegit que “l’ocupació que hem tingut durant aquests darrers dies ha estat oxigen per a un sector que ve d’uns mesos molt difícils”.

La majoria de la gent enquestada viatjava en família, un 46%, o bé en parella, un 38%. Unes dades que reafirmen la posició de Deltebre i del nucli de Riumar com un indret de turisme familiar. Pel que fa a grups d’edat, un 60% dels visitants tenien entre 30 i 44 anys, i un 28% entre 45 i 64 anys. La resta de franges, de 18 a 29 i més de 65 són minoritàries.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -