14.3 C
Amposta

El Consell de la Gent Gran de Deltebre ja és una realitat

La figura del delegat del Consell de la Gent Gran ha recaigut en Eleuteri Arques, una persona amb vincles forts amb el teixit associatiu i cultural del municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana el municipi de Deltebre ha engegat el Consell Municipal de la Gent Gran, un òrgan que reuneix les entitats locals i persones representatives amb la missió de consensuar i implementar accions per millorar el benestar d’un col·lectiu al qual, segons l’alcalde Lluís Soler, cal “escoltar, reconèixer i agrair“.

El Consell de la Gent Gran de Deltebre pretén abordar temes rellevants, informar i promoure qüestions que afecten la qualitat de vida dels membres de la gent gran, així com fomentar la vida associativa i promoure activitats de lleure i formatives. Segons la regidora d’Infància, Gent Gran i Benestar, Vicky Albiol, aquest consell busca “aprofundir en les necessitats i problemàtiques de la gent gran, creant un espai de debat i coordinació per abordar-les de manera concreta i realista“.

La figura del delegat del Consell de la Gent Gran ha recaigut en Eleuteri Arques, una persona amb vincles forts amb el teixit associatiu i cultural del municipi. Arques considera aquest consell com una oportunitat per donar forma i projecció a les idees i preocupacions de la gent gran. Herminia Bo continuara com a vicepresidenta de l’òrgan.

A més, el Consell de la Gent Gran incorporarà una dinamitzadora professional a partir de la propera sessió, amb la finalitat de conduir les reunions cap a resultats pràctics i aplicables.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -