14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal del Montsià contracta a cinc joves a través de Garantia Juvenil

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Es tracta d’un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya que des de la seva posada en funcionament el 2016 ha permès contractar en pràctiques 19 joves per tal de donar oportunitats de primera experiència laboral, en allò que s’han format.

En aquesta convocatòria han estat un total de cinc joves els que s’han incorporat a la plantilla i desenvoluparan les seves funcions a les àrees d’Atenció a les Persones, Ensenyament, Habitatge, Mitjans de Comunicació i Secretaria/Intervenció del Consell Comarcal del Montsià durant els sis mesos de duració del contracte a jornada completa. Aquesta contractació farà possible que les persones joves amb formació millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

Els cinc joves tenen menys de 30 anys, titulats amb formació de Cicle formatiu de grau superior o Grau universitari, inscrits com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball del Montsià i beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

La subvenció atorgada al Consell Comarcal del Montsià és elegible en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, del Fons Social Europeu dins de l’Objectiu Temàtic 8, l’Eix Prioritari 5, la Prioritat d’Inversió 8.2, la mesura 8.2.4.2 i la categoria d’intervenció 103 amb un cofinançament del 91,89%.

El Programa d’Experiències Professionals per a l’Ocupació Juvenil a Catalunya (JENP 2019) és d’acord a la Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny, d’acord amb l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de la Garantia Juvenil a Catalunya.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -