14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal del Montsià acull la sessió informativa del servei Reempresa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Es tracta d’una iniciativa que esdevé un espai de trobada per a aconseguir un entorn favorable de transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores. Els assistents han pogut conèixer de primera mà el servei Reempresa, el seu funcionament, els seus objectius i  la seva organització.

Amb la implementació d’aquest servei es pretén posar en contacte les empreses en funcionament, que per algun motiu volen cedir l’activitat amb reemprenedors que prefereixen adquirir una empresa en funcionament i d’aquesta manera reforçar el teixit socioeconòmic de la comarca.

A aquesta sessió informativa que ha tingut lloc aquest dilluns 18 de novembre de 2019 a la Sala Emili Vives Bertomeu del Consell Comarcal del Montsià s’ha explicat que Reempresa és una Iniciativa promoguda per la patronal CECOT i Autoocupació, amb la col·laboració del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), i que té com a missió la creació d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores.

La xarxa reempresa consta de prop de 80 punts d’informació i assessorament repartits pel territori català. Al Consell Comarcal del Montsià trobem el punt d’informació corresponen a la nostra comarca. El Consell Comarcal del Montsià aposta per promoure un teixit empresarial sòlid a la comarca, on les petites i mitjanes empreses puguen desenvolupar de la millor manera la seva activitat.

Redacció – V. Ll.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -