14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal de la Terra Alta continua les tasques de manteniment de la Via Verda

Actualment es realitzen tasques de neteja d’esllavissades de terra i pedres

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els quatre participants del Programa Treball i Formació MG45 i DONA que van iniciar el seu contracte amb el Consell Comarcal de la Terra Alta el passat 20 de desembre segueixen duent a terme les tasques de manteniment de la Via Verda al llarg del seu recorregut per la comarca.

Actualment, realitzen tasques de neteja d’esllavissades de terra i pedres amb la maquinària de què disposa el Consell Comarcal per evitar que, en cas de pluja, s’acumuli aigua a les voreres i a les entrades i sortides dels túnels, dels quals també se n’ha fet una revisió del seu enllumenat.

Els participants del Programa Treball i Formació MG45 i DONA també desbrossen la massa vegetal que creix a banda i banda del traçat i retiren les branques d’arbres que obstaculitzen el pas de la maquinària, ja que corrien el risc de trencar-se. A més, també realitzen tasques de neteja a les àrees de descans, miradors i zones infantils.

El compromís del Consell Comarcal de la Terra Alta amb el manteniment de la Via Verda es manté ferm amb l’objectiu que tota la població i el turisme en pugui gaudir amb les millors condicions.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -