14.3 C
Amposta

El comerç local de Tortosa regalarà 3.000 entrades per a la nòria gegant a Expoebre

Aquesta campanya de promoció del comerç local es durà a terme del 22 d'abril al 5 de maig, i les invitacions es concediran als clients que realitzin compres superiors a 20 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els establiments associats a la Federació de Comerç, Restauració i Serveis Tortosa Més estaran distribuint 3.000 entrades gratuïtes per a la nòria gegant que s’instal·larà al parc de la Fira coincidint amb la celebració de la fira Expoebre.

Aquesta campanya de promoció del comerç local es durà a terme del 22 d’abril al 5 de maig, i les invitacions es concediran als clients que realitzin compres superiors a 20 euros. Avui, la presidenta de Tortosa Més, juntament amb la regidora de Comerç, Sònia Rupérez, han presentat aquesta iniciativa comercial per a Expoebre 2024. La nòria gegant, que serà instal·lada al parc de la Fira, forma part d’aquesta campanya impulsada per la Federació de Comerç de Tortosa per atraure compradors al municipi durant el període de la fira.

Cartell de la campanya

Segons la regidora de Comerç, aquest esdeveniment és una oportunitat ideal per promocionar el comerç local i el sector de la restauració, especialment amb l’atractiu addicional de la diada de Sant Jordi i la temàtica dedicada als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. La presidenta de la Federació de Comerç ha destacat l’èxit de l’acció promocional iniciada l’any passat i ha anunciat un augment en el nombre d’invitacions que es distribuiran aquest any per a la nòria gegant.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -