14.3 C
Amposta

El club ampostí l’Àngel APASA, guardonat als III Premis Inclusius de l’Esport Català

Un dels objectius del Club és participar en el Campionat de Catalunya de vela inclusiva que tindrà lloc el maig del 2022

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant quatre mesos, els membres del club ampostí han realitzat classes teòriques i pràctiques de vela, el que els ha permès desenvolupar un projecte que ha resultat guanyador dels III Premis Inclusius de l’Esport Català pel projecte de vela inclusiva “Bufa vent. Gira vela”. Els premis s’entregaran l’1 de desembre en una gala que se celebrarà a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.

Foto: Cedida

El reconeixement dels III Premis Inclusius de l’Esport Català consisteix en una beca perquè l’entitat pugui seguir amb la pràctica de la vela, ja que un dels objectius del Club és participar en el Campionat de Catalunya de vela inclusiva que tindrà lloc el maig del 2022. L’encarregada del projecte, Maite Lletí, ha destacat que “és fantàstic haver rebut aquest premi, perquè ens permetrà tirar endavant el nostre somni”, afegint que “sempre els hi recordo que una vegada comencem a navegar, la discapacitat es queda a terra“.

Foto: Cedida

Amb la col·laboració d’altres ens públics i el centre APASA, les persones usuàries del club practiquen atletisme, natació, ciclisme, raquetes de neu i, a partir d’ara, la vela.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -