14.3 C
Amposta

El Centre Esportiu del Delta reobre les seues portes amb novetats i amb mesures de prevenció

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dilluns 14 de setembre, a les 07h del matí, s’han reobert les portes del Centre Esportiu del Delta. L’equipament, que ha estat tancat des de la declaració de l’estat d’alarma el passat 13 de març, s’ha adaptat a les mesures per donar compliment a les restriccions per la pandèmia, i també contempla novetats per als usuaris i usuàries del centre. Entre aquestes novetats destaquen l’increment de les classes dirigides, l’augment de les hores de monitor a la sala de musculació, el canvi de gespa a una de les pistes de pàdel, el servei de notificacions al telèfon mòbil i també l’adequació de l’espai exterior de la piscina per tal que esdevingui una zona polivalent d’activitats a l’aire lliure. Una acció que es finalitzarà en breu.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que ha visitat a primera hora les instal·lacions, conjuntament amb el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, i el responsable del Centre Esportiu del Delta, Marc Bertomeu, ha explicat que “volem que la ciutadania pugui tornar a accedir a les instal·lacions des de la prevenció que implica la pandèmia, però també des de l’oportunitat de poder fer esport i salut en un centre de referència que estem impulsant i adequant amb nous serveis i millores”. En tot cas, més enllà de les novetats, l’equipament també ha modificat l’ordre de les sales existents per tal de complir amb les normes de distanciament, i s’han reubicat els espais destinats a les classes dirigides.

El tinent d’alcalde de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha destacat que “el nostre objectiu és seguir dotant de més servei als usuaris i usuàries del Centre Esportiu del Delta per tal que puguin gaudir de les instal·lacions amb més activitats i continguts”. Entre les mesures de prevenció cal destacar que es prendrà la temperatura a totes les persones que accedeixin a les instal·lacions, es crearà un registre d’accés, es limitarà l’ús dels vestidors a les persones que facin ús de la piscina, s’augmentaran les tasques de neteja i desinfecció, etc.

Tal com ha detallat responsable del Centre Esportiu del Delta, Marc Bertomeu, “hem adequat les instal·lacions per tal que, en l’actual context de pandèmia, els abonats i abonades puguin dur a terme la pràctica esportiva amb prevenció i amb la major seguretat possible”. Cal esmentar que, com a compensació del tancament de l’equipament a meitat de març, els abonats i abonades al Centre Esportiu del Delta no pagaran la quota fins al mes d’octubre.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -