14.3 C
Amposta

El centre esportiu Aqua Móra d’Ebre reobre les seues portes amb moltes novetats

Els entrenaments i l'activitat física recuperen el seu espai habitual en unes instal·lacions adaptades i més segures per als esportistes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després de tres mesos amb l’activitat paralitzada a causa de la crisi sanitària, el centre esportiu Aqua Mora d’Ebre torna a aixecar la persiana per encetar una nova etapa centrada en la salut de les persones.

Durant aquest període de pausa, el centre esportiu ha apostat per l’evolució constant per tal de seguir essent un centre de referència en l’àrea de la salut i el fitness. S’ha impulsat el servei “Jo entreno a casa”, gràcies al qual els usuaris i usuàries han continuat gaudint de les classes dels seus monitors habituals des de casa, i s’ha completat el programa de classes virtuals amb recomanacions i consells sobre hàbits saludables a les xarxes socials, pensant en les necessitats específiques d’aquesta època de confinament.

Mesures específiques de prevenció

A partir del 15 de juny, tots els abonats podran reprendre la seva activitat esportiva mitjançant unes noves mesures específiques que s’aplicaran mentre duri la situació de desconfinament. Això ha suposat l’adaptació dels horaris i de les instal·lacions, i també la posada en marxa d’un sistema de prevenció amb recursos que orienten l’actitud dels usuaris i usuàries en l’ús de qualsevol dels espais.

En la tornada als entrenaments, AquaMora donarà especial importància a l’acompanyament i a l’assessorament de les persones usuàries per part de l’equip tècnic i, així, poder reiniciar la pràctica de forma segura, progressiva i estructurada. El centre disposa d’un bon ventall d’activitats dirigides de diferents tipologies, nivells i intensitats perquè tothom pugui gaudir de l’activitat física.

Els primers 15 dies sense cost

A conseqüència de la interrupció de l’activitat i dels serveis des del passat 13 de març, el centre esportiu d’AquaMora no cobrarà els primers 15 dies de l’ús de serveis o instal·lacions (piscina descoberta, fitness o activitats dirigides). També els cursetistes que havien abonat íntegrament la quota del mes de març no hauran d’abonar la matrícula de setembre.

Entre totes les novetats, destaca l’àmplia oferta d’abonaments especials per a la temporada d’estiu d’enguany, pensant en tots els perfils d’usuaris i usuàries del complex.

Nova web aquamoradebre.com

Aquest temps d’aturada forçada també ha vist néixer la nova web del centre i, pensada per millorar la comunicació i afavorir una experiència esportiva completa amb assessorament integral per a totes les persones.

Aqua Mora d’Ebre torna, doncs, amb més energia que mai i amb un nou concepte de fitness, salut i benestar en aquesta nova era.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -