14.3 C
Amposta

El CAT participa en la Taula Nacional de l’Aigua

El Consorci d’Aigües de Tarragona participa activament en dues de les vuit comissions sectorials impulsades pel Departament d’Acció Climàtica

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El president del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT), Joan Alginet, ha participat aquest dilluns a la tarda en la reunió de la Comissió del Cicle Urbà de la Taula Nacional de l’Aigua. La trobada, que ha comptat amb l’assistència d’una quarantena de representants de diferents àmbits socials, s’ha celebrat a les instal·lacions de l’Agència Catalana de l’Aigua a Barcelona. Aquesta és una de les dues comissions en què el CAT participa activament dels vuit grups sectorials de treball que impulsa en total el Departament d’Acció Climàtica.

La d’aquest dilluns ha sigut la primera de les quatre sessions que s’han programat en el marc de la Comissió del Cicle Urbà. L’objectiu d’aquestes trobades és establir un procés participatiu que permeti recopilar dades, analitzar les previsions futures de demanda d’aigua, analitzar les alternatives d’estalvi i optimitzar els consums de l’aigua.

El president del CAT, Joan Alginet, ha assegurat que “esperem que la Taula Nacional de l’Aigua ens permeti arribar a un consens general, ja que, en termes generals, prop del 50% dels recursos hídrics es dediquen al cicle urbà. En aquest sentit, des del Consorci volem jugar un paper actiu en la presa de decisions i en l’aportació de solucions i alternatives pel que fa al futur de la gestió de l’aigua al país“.

En el marc de la Taula Nacional de l’Aigua, s’han previst una seixantena de sessions repartides  entre les diferents comissions sectorials i territorials, dividides per vegueries. A finals de novembre, el cap d’Innovació del Consorci d’Aigües de Tarragona, Andreu Fargas, participarà en la comissió dedicada a la Innovació i la Tecnologia.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -