14.3 C
Amposta

El CAT destina 37.500 euros a la compra de mascaretes per les UCI

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consorci d’Aigües de Tarragona ha invertit l’import en la compra de mascaretes de màxima filtració destinades al personal sanitari que treballa a les UCI dels centres hospitalaris de la demarcació.

El CAT ha distribuït les mascaretes, del tipus N-95 de màxima filtració, directament als centres hospitalaris de Joan XXIII de Tarragona, Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, Sant Joan de Reus, Verge de la Cinta de Tortosa, Hospital del Vendrell i Pius de Valls. La distribució s’ha acordat amb els responsables de cada centre en funció de les seves necessitats i amb la voluntat d’agilitzar al màxim l’entrega.

En el cas de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el President del CAT, el Sr. Xavier Royo, ha estat l’encarregat de fer l’entrega personalment a la directora del centre hospitalari, la Dra. Maria José Rallo.

El Consell d’Administració del CAT, en la seva sessió virtual del passat dimarts dia 14 d’abril, va acordar aquesta mesura amb la voluntat d’ajudar en la lluita contra l’epidèmia del coronavirus a la demarcació de Tarragona en el marc d’accions de responsabilitat social.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -