14.3 C
Amposta

El CAT celebra la IV Jornada Tècnica amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya

Enguany la jornada s’ha dut a terme de manera telemàtica per al personal extern del Consorci mentre que els treballadors i treballadores del laboratori s’han reunit a l’Aula de l’Aigua

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El director-gerent del CAT, Josep Xavier Pujol, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda i introducció de la jornada als assistents, juntament amb el subdirector regional de Salut Pública al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, el Conrad Casas. Ambdós han coincidit en destacar l’excepcionalitat de les jornades telemàtiques i la voluntat de reprendre el format presencial quan la situació ho permeti.

La ponència principal ha anat a càrrec de la Margarita Palau, cap de l’àrea de qualitat sanitària de les aigües i Riscos Ambientals del Ministeri de Sanitat. Ha estat l’encarregada de presentar la ponència “Nova Directiva Aigües de Consum. Projecte nou Real Decret, context, tràmit i principals novetats”. Una ponència amb molta acollida i que ha comptat amb més d’una quarantena d’oients, entre personal del CAT, de l’Agència de Salut Pública i de l’empresa municipal mixta d’aigües de Tarragona, EMATSA.

El Consorci d’Aigües de Tarragona per la seva part ha pronunciat la ponència “Adaptació del CAT a la Nova Directiva” a càrrec del Agustí Colom i Sra. Josepa Fàbregas. Finalment, la jornada ha finalitzat a càrrec d’EMATSA amb una ponència del Sr. Antoni Oliver sobre “Detecció i quantificació de SARS-Cov2 en aigües residuals mitjançant PCR”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -