14.3 C
Amposta

El cantautor Cresk Freixas demana ajuda per fer possible el seu 9è disc

El músic necessita 15.000 euros per fer-lo possible

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta és la quarta vegada que el cantautor Cesk Freixas demana ajuda per poder enregistrar un treball discogràfic. En aquesta ocasió creu que el cost del disc girarà al voltant dels 15.000 € que s’ha marcat com a objectiu. Per tal de simplificar les recompenses i afavorir un major número de persones que hi participin, ha establert cinc nivells de col·laboració, podeu veure-ho aquí.

Ja fa més de 10 anys, a l’octubre de 2011, que Freixas va poder realitzat el tercer projecte musical dels Països Catalans (després de Faèrica i Miquel Gil) utilitzant el sistema de micromecenatge a través de la plataforma de Verkami. En aquella ocasió, va demanar ajuda per fer realitat el seu quart disc, “Tocats pel foc”, on hi van participar 473 persones, amb un objectiu de 10.847 euros.

Després, el 2018, també va poder fer possible el disc que sortiria editat amb el 15è aniversari damunt dels escenaris, “Festa Major”, amb 585 mecenes i un total de 18.475  euros aconseguits. El darrer disc finançat a través del micromecenatge va ser el de 2021, “Memòria”, amb unes xifres astronòmiques, 834 mecenes i un objectiu de 25.360 euros.

2022: noves cançons

Aquest 2022 Cesk Freixas presenta el que serà el meu 9è disc, un treball que va començar a preparar fa dos anys. Seguint la línia estètica que va iniciar amb el disc “Memòria”, amb els arranjaments i la preproducció musical de Victor Nin, i la producció musical de Pau Romero, vol tornar a plasmar aquest interès per continuar actualitzant i modernitzant la cançó d’autor que es fa en aquest país i en català.

Amb la mirada posada cap a les arrels, la terra, la cura de la nostra llengua i el punt més genuí de la música feta des de la proximitat, per primera vegada el cantautor dedicarà un disc sencer a musicar els versos d’un poemari que va escriure un dels escriptors contemporanis més importants de la literatura catalana.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -