14.3 C
Amposta

El calero Jordi Gaseni encapçalarà la llista d’ERC per Tarragona al Senat i la flixanca Norma Pujol serà la segona al Congrés

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana ha ratificat les llistes republicanes per a les eleccions generals de 23 de juliol. El calero Jordi Gaseni i Blanch, president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) serà qui encapçalarà la candidatura d’Esquerra per la demarcació de Tarragona; i tindrà a la regidora de Móra d’Ebre, Marta Montagut i Hernández i el regidor de Gandesa, Joan Aubanell i Sabaté, com a suplents. La regidora de Deltebre, Vanessa Callau i Miñarro, serà suplent del tercer candidat de la demarcació, Josep Rufà i Gracià, que precedirà a la segona candidata a la Cambra, Laura Castel i Fort. 

Pel que respecta al Congrés de Diputats, la fins ara diputada flixanca Norma  Pujol i Farré, tornarà a ocupar el segon lloc a la llista electoral de la demarcació de Tarragona, darrere de Jordi Salvador i Duch. La regidora canareva, Meritxell Ulldemolins i Subirats, ocuparà el número sis de la candidatura, mentre que l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia i Maigí; i l’ampostí Ramon Bel i Serrat, seran suplents.

Llista ERC Senat (Tarragona)
Llista ERC Congrés dels Diputats (Tarragona)

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -