14.3 C
Amposta

El bateria d’Els Pets es confessa víctima sexual de l’exrector de Constantí

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Joan Reig, bateria d’Els Pets, ha revelat que quan era petit va ser víctima d’abusos sexuals per part del rector de Constantí, Pere Llagostera, ja difunt. Així ho afirma en una entrevista a ‘El Periódico’. Segons explica Joan Reig, la cançó ‘Corvus’ que el grup de Constantí inclou al seu darrer disc, ‘Som’, i que al·ludeix als abusos d’un menor a mans d’un capellà, és autobiogràfica. Joan Reig ho ha revelat ara arran d’una investigació del mencionat rotatiu a partir del testimoni d’un veí de Constantí, Joan Maria Ramon, també víctima del sacerdot, que explica al diari els tocaments i masturbacions que van patir els escolans del poble durant les excursions que organitzava el mossèn.

D’altres veïns, almenys deu, han confirmat a ‘El Periódico’ el que ha denunciat Joan Maria Ramon. «De petit, a mossèn Llagostera me l’imaginava així: una au obscura, com la seva sotana, que sobrevolava els nostres llits des del sostre i ens atacava quan ens adormíem», diu Joan Reig.

L’Arquebisbat de Tarragona, en una nota difosa ahir a la nit, va manifestar en relació amb la informació que està «compromès plenament a garantir la protecció dels menors tal com el papa Francesc ens demana». Pel que fa a les acusacions contra mossèn Llagostera, diu que «en aquest Arquebisbat no consta que hi hagi hagut mai cap denúncia ni indici contra ell», lamenta «profundament el sofriment que hagin patit les víctimes» i es posa a la seva disposició «per escoltar-les».

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -