14.3 C
Amposta

El 25 de juliol comença la 12a edició del Jotacampus 2023

Entre les novetats: titelles, balls mallorquins, improvisació coral, Pep Botifarra i la participació d'Euskadi amb un mestre de trikitixa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La 12a edició del Jotacampus, del 25 al 29 de juliol al Poble Nou del Delta arriba plena d’incorporacions novedoses: els cantants Pep Gimeno Botifarra i Núria Cunillera, el guitarrista Miquel Pérez Perelló, el titellaire Arnau Colom (Matito), el percussionista Jordi Sanç, l’acordionista basc Iker Allur i la mestra de balls mallorquins Mireia Torta. Igual com en edicions anteriors, compta amb l’equip habitual de formadors com Josep Bertomeu ‘Polet’, els guitarristes Francesc Tomàs ‘Panxito’ i Sergi Trenzano, la ballarina i coreógrafa Anna bastida, el cantant Arturo Gaya i el percussionista Sergi Molina.

La sessió de cloenda evocarà la cançó ‘Dies de festa’ (Josep Bo) amb la recreació d’una jornada d’oci a la ribera en els temps en que, per les festes de Sant Jaume, la gent del camp feia una aturada en les feines del camp.

L’oferta pedagògica conté 20 tallers de 6 hores lectives amb disciplines de cant, dansa, instrumentació, percussió corporal, titelles i coneixement dels ocells del Delta; contemplant la possibilitat d’inscriure’s d’un a quatre tallers, en funció de la disponibilitat de l’alumnat.

El Jotacampus és l’Escola d’Estiu de l’Aula de Músiques de la Terra, un pla formatiu amb 25 anys d’experiència a les Terres de l’Ebre, impulsat pel Centre d’Interpretació de la Jota a les Terres de l’Ebre. Combina l’aprenentatge dels diversos àmbits de treball musical (cantar, tocar i ballar) amb la xalera i el coneixement del territori.

El Jotacampus està integrat a la Xarxa de Campus de Cultura Popular de Catalunya i compta amb la col.laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Amposta.

El programa complet així com el formulari d’inscripció es poden consultar a lajota.cat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -