14.3 C
Amposta

El 23 d’octubre acaba el termini per presentar-se al premi per a fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre de l’IDECE

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Son uns premis que tenen com a objecte fomentar i impulsar la projecció de les Terres de l’Ebre. Tenen com a finalitat principal estimular l’elaboració de treballs i projectes de qualitat i rigorosos que, pel seu contingut, permeten conèixer millor la realitat i les perspectives de futur de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Està impulsat pel Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda i per l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE).

Va destinat a estudiants que cursen batxillerat o cicles formatius de grau superior als centres d’ensenyament situats als municipis de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. També a estudiants que cursen batxillerat o cicles formatius de grau superior a la resta d’instituts de Catalunya o a l’Institut Obert de Catalunya (en tots els casos han d’estar empadronats en algun dels municipis de les Terres de l’Ebre).

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -