14.3 C
Amposta

Educació invertirà 2,71 M€ en la millora energètica de l’Institut Dertosa de Tortosa

El Departament preveu instal·lar plaques fotovoltaiques i millorar tancaments amb fons Next Generation

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El conseller d’Educació, Josep González-Cambray, ha anunciat que el Departament d’Educació destinarà 2,71 milions d’euros a la rehabilitació i millora de l’eficiència energètica de l’institut Dertosa de Tortosa. El finançament de les obres provindrà del Programa d’Impuls a la Rehabilitació dels Edificis Públics (PIREP) a través del mecanisme Next Generation UE.

Les millores energètiques inclouran la instal·lació de plaques fotovoltaiques i sistemes d’aerotèrmia per millorar l’eficiència tèrmica, la substitució de les finestres per unes amb menor pèrdua energètica, la millora de les cobertes per augmentar l’estanquitat, la seguretat i l’eficiència, i la millora del sistema d’il·luminació.

El conseller també ha informat que el programa REACT destinarà 3,7 milions d’euros a la millora de l’eficiència energètica en catorze centres de secundària de les Terres de l’Ebre.

Les millores inclouran la renovació de calefaccions, calderes, aïllaments i tancaments, entre altres actuacions. Durant la seva visita al centre de secundària tortosí, el conseller ha destacat la importància de les inversions en eficiència energètica per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i per garantir l’estalvi energètic i econòmic als centres educatius.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -