14.3 C
Amposta

Ebreokasió tanca amb un increment de vehicles venuts

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La 24a fira del vehicle d’ocasió de Tortosa, Ebreokasió, ha tancat portes amb un increment de vendes. Al llarg de tot el cap de setmana, durant la fira s’han venut 48 cotxes, amb un volum econòmic superior als 730.000 euros. Això representa un vehicle venut més durant els dies de la fira en relació a l’edició de l’any anterior, i un volum econòmic 115.000 euros superior.

Des de Fira de Tortosa recorden que al llarg dels dies posteriors a Ebreokasió s’acaben de formalitzar acords entre els concessionaris i els visitants, amb la qual cosa la xifra de cotxes venuts sempre s’acaba incrementant. Només l’any passat, durant les tres setmanes posteriors a la fira es va tancar la venda de 5 vehicles, amb la qual cosa aleshores el total va ascendir a 52 i a un volum econòmic final de 742.150 euros.

Una altra dada positiva és la mitjana pel que fa al preu dels vehicles venuts: mentre que al 2018 va ser de poc més de 14.200 euros, aquest 2019 en aquests moments se situa en 15.200. Això representa un increment de 1.000 euros per vehicle venut que fa un any.

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Sisco Pepió, ha mostrat la seua satisfacció pel resultat d’Ebreokasió ja que “revela una consolidació de la línia a l’alça que ja hem anat veient durant les últimes edicions, i que ara ha permès millorar encara més els resultats”. A més a més, ha apuntat que “amb les previsibles vendes que es podran tancar durant les pròximes dos o tres setmanes, el volum total es podria moure al voltant dels 760.000 euros, una xifra molt satisfactòria“, ha dit. Ebreokasió 2019 ha posat a la venda un total de 202 vehicles.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -