14.3 C
Amposta

Dos mapes interactius mostren dades sobre la vacunació a les Terres de l’Ebre

Els mapes mostren el percentatge de persones vacunades a cada comarca i ABS, el tipus de vacuna que s'ha administrat, les edats i sexes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Grup de Recerca de Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha desenvolupat dos mapes interactius on es mostra quin és el nivell de vacunació per comarques i àrees bàsiques de salut (ABS). Es desplega una finestra informativa on es pot consultar el percentatge de persones immunitzades amb una dosi, amb les dues i les persones que l’han refusada. A més a més, hi ha dades sobre la distribució per sexe, edat, el tipus de vacuna i l’evolució dia a dia. A banda d’aquests mapes la UPC facilita el mapa de la incidència de la Covid-19 a Catalunya i al conjunt del planeta.

Podeu consultar aquestes dades fent clic al següent mapa:

La Ribera d’Ebre és la comarca ebrenca amb el percentatge més elevat de vacunació. Hi ha el 7,22% de la població vacunada (1.563 persones) amb les dues dosis i un 13,84% tenen administrada la primera (2.996). A la Terra Alta hi ha 1.481 persones amb la primera dosi (13,14%) i 767 ja estan vacunades de les dues (6,81%). Al Baix Ebre s’ha administrat la primera dosi a 9.658 persones (12,4%) i a 5.450 les dues (7%). Finalment, al Montsià, que és la comarca de les Terres de l’Ebre amb els percentatges més baixos, té un 10,69% de la població vacunada de la primera dosi (7.396) i el 5,97% de les dues (4.129 persones).

Mapa incidència Covid-19 Catalunya:

Mapa mundial:

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -