14.3 C
Amposta

Dimecres arrancaran les obres d’ampliació de la zona de vianants al voltant de l’Ajuntament de Tortosa

Els treballs començaran per la travessia de Santa Teresa i el carrer de Lluís Millet i comporten canvis en la circulació i els estacionaments a la zona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Dimecres, 2 de desembre, començaran les obres de reurbanització de la plaça de l’ajuntament i de sis carrers de l’entorn. Aquesta setmana s’està ultimant sobre la zona la logística que farà possible els treballs i que comporta alguns canvis pel que fa a la circulació de vehicles: amb l’inici de l’actuació, es tallarà el trànsit pel carrer Manuel Vilà. El primer carrer sobre el qual se centraran les obres serà la travessia de Santa Teresa, on a més de situar el carrer a un sol nivell també s’habilitarà un accés que connecti amb una rampa amb el carrer de Sant Blai. De la mateixa manera, els primers treballs també actuaran sobre el carrer de Lluís Millet, fins a la confluència amb la plaça d’Emili Sanz. Part d’aquesta plaça també servirà com a punt logístic, on l’empresa que durà a terme les obres disposarà alguns dels materials necessaris per fer els treballs.

Amb l’inici de les obres ha calgut reordenar els estacionaments existents a la zona. En aquest sentit, la Policia Local ha habilitat nous aparcaments per a motocicletes a la travessia de Na Perona i al carrer dels Banys. A més a més, ha senyalitzat una nova zona de càrrega i descàrrega aprofitant un dels dos carrils del carrer Sabina.

Quan acaben les primeres actuacions a la travessia de Santa Teresa i al carrer de Lluís Millet, les tasques continuaran amb la resta de l’entorn que forma part de l’actuació: els carrers de Manuel Vilà, el carrer de Pescadors, la connexió amb el carrer de Na Perona, el carrer d’Enric Bayerri i la plaça de l’Ajuntament. Aquests carrers s’iniciaran ja dins del 2021 per evitar interferir en la mesura del possible amb les campanyes comercials de Nadal i Reis.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -