14.3 C
Amposta

Dilluns, 3 de juliol, arrenca el Festival Deltebre Dansa al bell mig del Parc Natural del Delta de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Festival Deltebre Dansa tindrà lloc entre el 3 i el 16 de juliol a diferents espais de Deltebre, al bell mig del Parc Natural del Delta de l’Ebre. En la seva majoria d’edat el Festival pretén fer una crida a la responsabilitat individual i convidar a prendre acció davant les desigualtats socials i els problemes medi ambientals.

Sota el lema ‘Movement matters’ posa de relleu la importància dels petits gestos i apel·la a la funció reivindicativa de la creació artística. En paraules de Roberto Olivan, fundador i director artístic del Festival, “qui sap si tal vegada Deltebre Dansa pugui ser la llavor que germini un nou petit-gran canvi”.

A més de la programació d’espectacles, un dels pilars fonamentals del Festival és la formació de professionals. Més de 180 ballarins de més d’una cinquantena de nacionalitats es desplacen anualment fins a Deltebre per rebre formació de la mà de diferents referents de la dansa i el circ contemporanis.

Els professors convidats destacats per aquesta edició són grans noms de la dansa com Akram Khan (Regne Unit), Wim Wandekeybus (Bèlgica), Jasmin Vardimon (Regne Unit) i Lali Aygudé (Catalunya), entre d’altres.

Deltebre Dansa és un projecte fundat i organitzat per la companyia ROPA / Roberto Olivan Performing Arts i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ministerio de Cultura y Deporte, Ajuntament de Deltebre, Diputació de Tarragona i Crea SGR.

Deltebre Dansa està compromès amb la formació d’excel·lència, amb professionals del sector a escala internacional. Aposta per la creativitat, la innovació i la qualitat en el sector de les arts escèniques, amb el focus posat sobre la dansa i el circ contemporanis, i és un esdeveniment compromès amb la inclusió social a través de la cultura. Treballa pel desenvolupament i la projecció del territori, l’intercanvi cultural i la creació d’una experiència única amb tots els participants, artistes convidats i assistents.

Més informació aquí.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -