14.3 C
Amposta

Deu restaurants de la Ràpita participen en les XIX Jornades del Llagostí

El més vist

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Deu restaurants de Sant Carles de la Ràpita acullen durant un mes les XIX Jornades Gastronòmiques del Llagostí, des d’aquest divendres dia 12 de novembre fins al pròxim 12 de desembre. Aquests establiments oferiran menús on aquest crustaci en serà el protagonista. Els deu establiments son Albert Guzmán, Arrosseria Llansola 1921, Cal Manú, Can Vicent, Can Batiste, Casa Ramon Marinés, Freddy caliu familiar, Maria 1941, Miami Can Pons i Txapo & Noves Algues. Els menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros i es poden consultar a la pàgina web de la regidoria de Turisme.

L’objectiu d’aquesta edició és oferir a la ciutadania un producte de qualitat del territori a través de propostes culinàries innovadores i de cuina tradicional marinera. Com ha explicat l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, “arrenquem les jornades gastronòmiques per excel·lència de la Ràpita a partir d’un producte tan identitari com és el llagostí, que és un dels productes estrella de la mar de l’Ebre i dels restaurants de la Ràpita, amb la finalitat que la gent disfrutéssem de la gastronomia rapitenca quilòmetre 0 i del nostre territori”.

La captura de llagostí ha augmentat considerablement amb relació a la de l’any anterior, a causa de la reducció d’activitat que va suposar la pandèmia. El secretari de la Confraria de Pescadors Verge del Carme, Joan Balagué, declara que “estem en un bon any de captura de llagostins, ja que ara com ara s’han capturat 49 tones i encara queden els dos últims mesos”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -