14.3 C
Amposta

Detingudes quatre persones de les Terres de l’Ebre per planificar dos assassinat a través d’un sicari

S'ha detingut a 4 persones, totes elles de les Terres de l'Ebre, relacionades amb la planificació de l'assassinat de dos veïns de l'Alt Camp a través d'un assassí a sou

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Guàrdia Civil, en el marc d’una operació ha detingut 4 membres d’un grup, localitzat a les Terres de l’Ebre, que havien planificat i començat a realitzar accions per cometre l’assassinat de dues persones residents en una localitat de la comarca de l’Alt Camp, mitjançant la contractació d’un sicari. En l’operació s’ha realitzat 3 registres domiciliaris en diferents localitats de les Terres de l’Ebre, on entre altres efectes es van intervenir una arma de foc curta, una arma de foc llarga, un revòlver detonador, una pistola Taser i una defensa metàl·lica extensible.

Els fets van passar al juny, quan els agents van tenir coneixement que dos individus haurien encarregat a un tercer l’assassinat de dues persones. Per aquest motiu, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació per a verificar la informació aportada, identificar les víctimes per proporcionar-los protecció i identificar els implicats en aquests fets.

Continuant amb les investigacions, els agents van poder constatar que durant els primers dies de juny, les persones implicades en els fets s’havien reunit per idear i planificar l’assassinat d’aquestes dues persones. Així mateix, els agents van poder esbrinar que després d’aquest primer contacte, els implicats van realitzar una reunió posterior en la qual es va facilitar al sicari contractat la identitat d’una de les dues persones a executar. A més, van parlar de detalls relacionats, com per exemple, el quan i com s’hauria de realitzar aquest primer treball, considerant diferents maneres d’acabar en la vida de la víctima i la necessitat de fer desaparèixer el cadàver.

Finalment, l’autor intel·lectual va fer el pagament a l’assassí a sou per la mort de la primera víctima, que va ser la transferència al seu nom d’una finca rústica situada en el terme municipal d’Amposta. Per aquest motiu, després de comprovar com els inductors facilitaven al suposat sicari la identitat de la seua primera víctima, al costat d’un dossier detallat amb les seues dades i moviments, es va procedir a la detenció dels implicats. L’operació ha estat duta a terme per agents de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona.

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -